Interview in ‘Krachttraining voor vrouwen’

Een van onze tevreden gebruikers – Rowan Berretty – staat in het magazine ‘Krachttraining voor vrouwen’ met een groot interview (pp.30-33). Ze is werkzaam als Security Host in de beveiligingssector en hoopt anderen te kunnen inspireren om aan te komen in gewicht.

Aankomen in gewicht is ook een uitdaging!

In onze maatschappij gaat het voornamelijk over afvallen, fatshaming en doelen stellen om wat kilootjes kwijt te raken, maar hoe zit het met mensen die graag willen aankomen. Aan ondergewicht zitten net zoveel risico’s als aan overgewicht. Rowan deelt daarom graag haar ervaringen en tips in ‘Krachttraining voor vrouwen’. Spoiler: ze tipt onze producten en daar zijn we zo blij mee! 🙂

Je hoeft niet je hele eetpatroon om te gooien en je aan een strikt dieet te houden om gezond aan te komen

Je leest het complete interview online of download het hier.

Rowan Berretty over aankomen in gewicht

Laat een reactie achter